Читај ми!

Снајдер: Нисам више међу најбољима

Весли Снајдер, по доласку у Галатасарај, изјавио да више није међу најбољим фудбалерима на планети. У Турској очекује нови почетак и прилику да се припреми за светско првенство 2014. године.

Нови играч Галатасараја Весли Снајдер рекао је данас да он више није међу најбољим фудбалерима света и да због тога није прешао у неки од највећих клубова.

"Зашто нисам прешао у један од пет најбољих европских клубова? Јер нисам више медју пет најбољих фудбалера, а и Интер више није међу пет најбољих екипа. То је био случај када смо освојили Лигу шампиона 2010. године, али не сумњам да је Галатасарај корак напред за мене", рекао је Снајдер по доласку у турски тим.

Снајдер је у недељу прешао из Интера у Галатасарај, у којем ће зарађивати пет милиона евра по сезони.

"Поново ћу добити прилику да редовно играм у јакој лиги. Галатасарај је прелеп клуб и имаћу велике саиграче. Све то је веома важно због предстојећег Светског првенства 2014. године", рекао је Снајдер.

Прилику да дебитује за турски клуб, Снајдер ће имати предстојећег викенда у дербију против Бешикташа у Супер лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи