Читај ми!

Челси доводи Фалкаа

Актуелни првак Европе лондонски Челси решен је да доведе тренутно једног од најбољих европских нападача, првотимца Атлетика из Мадрида Радамела Фалкаа. Како преносе острвски медији, Челси је спреман да за колумбијског репрезентативца понуди Шпанцима 46 милиона фунти, колико износи одштетна клаузула његовог уговора.

Фалкао (26) бриљира у дресу Атлетика и један је од најзаслужинијих што тај клуб тренутно дели са Барселоном челну позицију на табели Примере.

Колумбијац, чији уговор истиче 2016. године, рекао је, међутим, шпанском спортском дневнику "Марка" да не размишља о одласку из Мадрида.

"Не може да се гарантује да ћу заувек остати у Атлетику. То не зависи само од мене, јер и клуб има своје циљеве. Могу само да кажем да сам овде срећан и да се не оптерећујем, нити размишљам о одласку", изјавио је Фалкао, који је на "Висенте Калдерон" стигао пре две године из португалског Порта.

Фалкао је ове сезоне постигао чак 13 голова на девет утакмица, а укупно 49 на 59 мечева откако носи дрес Атлетика.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи