Читај ми!

Росио жели репрезентацију

Италијански тренер Делио Роси, који је крајем сезоне смењен у Фиорентини због напада на српског репрезентативца Адема Љајића, сматра да поседује знање да замени Ћезареа Пранделија на месту селектора.

"Верујем да имам неопходно искуство да почнем да размишљам о националном тиму. Да ли могу да наследим Пранделија? Наравно, никад не реци никад, али да се зна, нисам се сам предложио за ту функцију", рекао је Роси.

Роси и Љајић сукобили су се на мечу против Новаре прво вербално, а потом и физички, након што је искусни тренер одлучио да у 32. минуту замени бившег играча Партизана.

"Многи су ме тада осудјивали, а нису знали шта се заправо догодило. Извинио сам се свима, чак и момку. Спреман сам да кренем из почетка", рекао је Роси.

Он је додао да још није одлучио где ће наставити каријеру, иако има понуда из Серије А и неколико иностраних клубова.

Роси је прокоментарисао четвртфинале Европског првенства измедју Италије и Енглеске.

"Имамо јак тим и можемо да их тактички изнанадимо. Енглеска игра прагматично и имају два - три истакнута појединца, али уколико у меч уђемо у физички спремни, имамо шансе, јер смо много креативнији тим од њих", закључио је Роси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи