Читај ми!

Преокрет Олимпика из Лиона

Фудбалери Пари Сен Жермена савладали су екипу Сошоа са 6:1, док је Олимпик из Лиона био бољи од Лоријана - 3:2, у утакмицама 33. кола првенства Француске. Фаворизовани Олимпик је тек након преокрета освојио бодове против Лоријана.

Парижани су убедљивом победом остали у трци за титулу и заостају два бода за водећим Монпељеом, док је Сошо пет кола пре краја сезоне и даље међу главним кандидатима за испадање.

Фаворизовани Олимпик је тек након преокрета освојио бодове против Лоријана, који је у доњем делу табеле и стрепи за опстанак. Гости су пропустили велику прилику за пун погодак, јер су после пола сата игре имали вођство од 2:0.

Данашњи резултати:

Ајачио - Нанси 0:0

Олимпик Лион - Лоријан 3:2 (Крис 38, Лопез 77, Гомис 85 - Моне Паке 22, Отре 26)

Пари Сен Жермен - Сошо 6:1 (Пасторе 6, Мота 25, Менез 44, Нене 55, 60, Арман 90+1 - Маига 12)

Одиграно у суботу: Каен - Сент Етјен 1:4, Дижон - Лил 0:2, Евијан - Тулуз 2:1, Бордо - Олимпик Марсеј 2:1, Монпеље - Валенсијен 1:0, Ница - Оксер 1:0, Брест - Рен 0:1.

Табела: Монпеље 69 бодова, Пари Сен Жермен 67, Лил 62, Олимпик Лион 56, Рен 54, Сент Етјен 53, Тулуз 53, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи