Читај ми!

Снајдер навија за "азуре"

После разочаравајућег наступа на шампионату Европе, Весли Снајдер изјавио да ће у финалу навијати за Италију, земљу у којој живи и ради. "Тренутно, Шпанци и Италијани су на истом нивоу спремности и могућности", изјавио плејемејкер "лала".

Холандски репрезентативац Весли Снајдер рекао је данас да ће у финалу Европског првенства навијати за селекцију Италије, јер је то земља у којој тренутно игра и према којој гаји посебне симпатије.

Снајдер је коментарисао квалитет и дешавања на ЕП у блогу "Ит'с мaj Еуро", који води његов пријатељ и клупски колега Дејан Станковић.

"Шпанија данас није она екипа од пре две године. Биће то веома интересантно финале. Тренутно, Шпанци и Италијани су на истом нивоу спремности и могућности. Искрено, навијаћу за Италију. То је земља у којој тренутно играм и зато гајим посебне симпатије. Имају одличан тим и надам се да ће се Италијани вратити кући са титулом првака Европе", написао је Снајдер.

Фудбалер Интера посебно је изненађен игром "aзура".

"Научили смо да се бране и чекају на шансе из контранапада. Овом приликом су показали једно сасвим друго лице. Играли су другачије, нападачки, приказали су веома леп фудбал. Сасвим заслужено су обезбедили место у финалу", поручио је Снајдер.

Холанђанин није могао да сакрије разочарање када је у питању учинак његове репрезентације на ЕП у Украјини и Пољској.

"Могу да кажем да је реч о једном од најквалитетнијих такмичења одржаних у последње време. Штета за све нас, а посебно навијаче Холандије, којима смо ускратили право на радост, срећу и задовољство. Не преостаје нам ништа друго него да се окренемо предстојећим обавезама и спремни дочекамо квалификације за наредно Светско првенство, а онда и само такмичење у Бразилу 2014. године", закључио је Снајдер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару