Читај ми!

Џерард остаје капитен

Стивен Џерард предводиће Енглеску са капитенском траком око руке и у квалификацијама за Мундијал 2016. године. Након кратког разговора са селектором Хоџсоном, Џерард је обелоданио своју одлуку енглеским новинарима. Јавност у домовини задовољна оваквим епилогом.

Стивен Џерард је потврдио да ће и у будучности бити капитен енглеског националног тима, што је епилог разговора са селектором Ројом Хоџсоном.

Овај 32-годишњи везиста Ливерпула је истакао да је одлуку донео упркос поразу у четвртфиналу Европског првенства од селекције Италије.

Овако ће Џерард предводити "горди албион" у њиховом походу кроз квалификације за Светско првенство у Бразилу.

Енглески медији делују озхрабрени оваквом одлуком, иако истичу да ће Џерард сигурно имати достојну конкуренцију у виду млађаних Џека Вилшира и Тома Клеверлија. Оно што иде Џерарду у прилог, истичу, јесте његово вредно искуство и менторска улогу коју може да има у обликовању ових младих фудбалера.

Његов наследник, наставља се са спекулацијама, за коју годину биће Џо Харт.

"Имао сам кратак разговор са селектором. На располагању сам докле год сам потребан и докле год будем задовољан нивоом игре коју пружам", истакао је Џерард.

Капитен Ливерпула је нагласио колико му је значило да са траком на руци предводи Енглеску на Европском првенству, и да верује како је дао све што је имао како би помогао својој земљи.

"Обожавам одговорност, уживао сам у свком минуту. Дао сам све од себе, све што сам имао".

Џерард, који је сакупио три асистенције на турниру, сигурно и јесте био један од најбољих појединаца у енглеском тиму. И поред тога, неуспех не боли ништа мање.

"Релативно сам задовољан својом игром. Али то не помаже да се ублажи бол коју осећам због резултата који смо остварили. Могли смо у полуфинале, били смо близу, али jeдноставно нисмо били довољно добри", закључио је популарни Стиви Џи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару