Папрена казна због доњег веша

Никлас Бендтнер поред тога што напушта Европско првенство има још један разлог да буде незадовољан. Фудбалер Сандерленда кажњен је од стране Европске фудбалске федерације са 100 хиљада евра и једним мечом суспензије јер је, на мечу са Португалом, рекламирао једну ирску кладионицу. Бендтнер је нашао и занимљив начин да промовише дотичну кладионицу - носио је доњи веш са њиховим натписом, који је показивао кад год би се указала прилика.

Уефа има врло низак праг толеранције када је промовисање кладионица и клађења у питању, и то је на својој кожи осетио и Никлас Бендтнер, који се у недељу опростио од Европског првенства.

Дански фудбалер кажњен је са 100 хиљаду евра и једном утакмицом суспензије јер је на доњем вешу, који је показао након постигнутог поготка, носио натпис једне ирске кладионице.

Ово наравно није први преступ овог нападача. Психолози Арсенала су још пре пар сезона установили да је овај фудбалер „никада не сматра да је крив или да је он узрок проблема". Након овог забрињавајућег извештаја, испливала се вести да је Бендтнер, као фудбалер Сандерленда, разбијао аутомобиле паркиране у близини стадиона Њукасла.

На Европском првенству у Пољској и Украјини постигао је два поготка главом у поразу свог тима од Португала, а прославу је користио да промовише ирску кладионицу на већ поменут начин.

Ова глупост, или безобразлук, овог неоспорно талентованог играча коштаће 100 хиљада евра, уз наравно меч суспензије на следећем окупљану националног тима.

Бендтнер је покушао да се оправда тиме што је рекао да су у питању боксерице које му доносе срећу, као и да није у питању маркетиншки трик, који је иначе стриктно забрањен у тој форми.

Мало ко му је, међутим, поверовао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару