Лепше је с културом

Иако из Пољске и Украјине стижу вести о сукобима навијача, две навијачице Хрватске побринуле су се да хулигани не буду ударна вест са Европског првенства. Јелена и Викторија, сликале су се обнажених груди заједно са навијачима свог тима, а затим и са Ирцима. Хрватски медији преносе да су обе девојке чланице ХДЗ-а и да је једна од њих запослена у Министарству културе.

Ни Лариса Рикелме ни Нивес Целзијус! Прве две девојке које су решиле да изведу стриптиз, и то без неког већег повода, су навијачице Хрватске, Јелена и Викторија.

Слике две навијачице које су голих груди позирале са осталим симпатизерима „коцкастих" већ су обишле Европу. Две веселе љубитељке фудбала биле су толерантне па су се голих груди сликале и са симпатизерима Ирске која је била први противник Хрватске на Европском првенству.

Хрватски медији наводе да су две даме чланице ХДЗ-а, а да је једна од њих запослена у Министарству културе у тој земљи. Министарка културе Андреа Златар Вилотић најавила је санкције за запослену због спорних слика. Ипак, казна ће највероватније бити само финансијска.

"Постоји етички кодекс којим су регулисана правила понашања људи на тим позицијама, и ми смо одлучили да покренемо поступак против Јелене, јер сматрамо да је прекршила ставке тог кодекса", рекла је Наташа Петрињак, портпаролка Министарства културе за Интернет портал Index.hr.

Исти портал пренео је изјаву Јелене која не крије да ужива на Европском првенству.

„Као што видите било је супер. Навијање, лудило. Не жалим ни због чега. Не знам због чега се прави паника. Нисам убила човека само сам се провеселила. Мислим да то није никакав проблем. Не жалим ни због једне секунде проведене горе. Мени је најважније како је моја репрезентација одиграла. Идемо да освојимо Евро", поручила је Јелена.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару