Читај ми!

Грчка, најјачи кад је најтеже

После нерешеног резултата са домаћином Пољском, Грци се окрећу мечу другог кола против Чешке. Селектор "Хелена" Фернандо Сантош тврди да његови играчи играју најбоље кад је најтеже и најављује борбу за прво место у групи А.

Селектор репрезентације Грчке Фернандо Сантош рекао је да његови фудбалери играју боље када су у тешкој ситуацији, али верује да за то неће бити потребе на сутрашњем мечу против Чешке у другом колу А групе првенства Европе.

Грци су у стартном дуелу против Пољака у Варшави за мало испустили победу, иако су у други део ушли са десеторицом (1:1), док је Чешка у Вроцлаву претрпела дебакл од сјајне Русије (4:1).

"Мој тим поседује квалитет да пружи најбоље и највише када је у тешкој ситуацији. Тај квалитет се базира на веома доброј атмосфери у екипи. Честитам играчима на томе, они су као породица, а мој циљ је да их подржим и усмерим како да остваре добар резултат", рекао је Сантош, који је на клупи наследио легендарног Немца Ота Рехагела након светског првенства у Јужној Африци.

Португалски стручњак је додао да је добар резултат на старту шампионата учврстио самопоуздање грчких играча.

"Ми ћемо се фокусирати на наш квалитет, на добре ствари које смо испољили у другом полувремену против Пољске. Међутим, не заваравамо се, Чешка је веома добар тим, без обзира на убедљив пораз од Русије. Тај пораз не мења моје мишљење да су јак, компактан састав са веома брзим играчима", казао је Сантош, оценивши да су Чеси првих 20 минута доминирали против Руса.

"За сада је Русија води у групи, али није тренутак за спекулације ко би могао да буде другопласирани. Нас то не интересује, циљамо прво место", поручио је Сантош.

Утакмица другог кола А групе између Грчке и Чешке на програму је сутра од 18 сати у Вроцлаву, док се од 20.45 у Варшави састају Пољска и Русија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару