Читај ми!

Руни као Љајић

Енглези од селектора репрезентације траже да се понаша као Синиша Михајловић у "случају Љајић". Колумниста "Дејли мејла" Келвин Мекензи јавно прозвао Рунија због непевања химне. "Руни мумла нешто себи у браду... Могу ли да предложим селектору Енглеске да инсистира да читав тим пева химну, а да они који то не ураде и не оду на ЕП", пише Мекензи.

Репрезентација Србије под вођством Синише Михајловића постала је хит у Европи, али не захваљујући добрим играма колико због „случаја Љајић". Одлука Михајловића да због непевања химне удаљи Адема Љајића из репрезентације изазвала је много контроверзи, а испраћена је и у европским медијима.

Потез Синише Михајловића наишао је на симпатије код појединих енглеских новинара који су позвали селектора „гордог албиона" Роја Хоџсона да поступи слично када је Вејн Руни у питању.

„Вејн Руни мумла нешто себи у браду, некада чак и не помера усне. Могу ли да предложим новом селектору Енглеске, Роју Хоџсону, да инсистира да читав тим пева химну из срца, а да они који то не ураде чују од селектора да неће ићи на Европско првенство", написао је колумниста Дејли мејла Келвин Мекензи.

„Хоџсон би требало да узме пример селектора Србије који је урадио управо то – удаљио из екипе играча (Адема Љајића) који није певао химну пред меч са Шпанцима", додао је Мекензи.

Мекензи је нашао и занимљиво решење за фудбалере који немају талента за певање.

„Ако немају талента, послао би их на Евровизију. Тамо тешко да можемо да будемо још гори", навео је Мекензи алудирајући на пласман енглеског представника на такмичењу за "Песму Евровизије" који је освојио претпоследње место.

Треба поменути да је своју колумну Мекензи написао пре пријатељског меча са Белгијом који је Енглеска добила са 1:0 голом Велбека.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару