Шпанија сигурица

Ако је судити према квотама из кладионица, Шпанија ће успети да одбрани наслов европског шампиона. Већина домаћих и светских кладионица највеће шансе за освајање континенталног шампионата даје "фурији", док су остали фаворити Немачка и Холандија. Највеће квоте на Грчку, Данску и Ирску.

Репрезентација Шпаније први је фаворит за освајање предстојећег Европског првенства у фудбалу, док се најмање шансе дају Ирској и Данској, оцениле су неке од водећих српских и светских кладионица.

Иза актуелног европског и светског шампиона највеће шансе да освоји трофеј на турниру у Пољској и Украјини процењују се Немачкој, па Холандији.

Ако Шпанија поново освоји титулу, по квотама неких српских кладионица за један уложен динар може да се заради од 3.85 до 3.50.

Кладионица Моцарт (Mozzart)на Шпанију је одредила квоту 3.85. У Балкан бету ко се буде кладио на нови трофеј "фурије", ако погоди, зарадиће 3.75 динара на један уложен, а у Меридијану (Meridian bet) 3.50.

Све три кладионице на Немачку су одредиле квоту 4.00, а на Холандију 7.50. Британски Вилијам Хил (William Hill) за тријумф Шпаније нуди квоту 3.75, а интернет кладионица Бет енд вин (Betandwin.com) подједнаке шансе даје "фурији" и Немачкој - 3.80.

Ако неко буде прогнозирао изненађење и тријумф Данске на Европском првенству у Балкан бету може да добије 100 динара на један уложен, у Меридијану 85, а у Моцарту 80. За пехар Ирској у Балкан бету и Меридијану нуде, такође квоту 100, а у Моцарту 80.

Вилијам Хил најмање шансе даје Данској са квотом 101, а Бет анд вин Грчкој, Ирској и Данској са квотом 81. Иза трилинга фаворита највеће шансе за освајање Европског првенства дају се Енглеској и Француској, а потом Португалу.

Менаџер за медије кладионице Моцарт Бојан Ђурић рекао је да ће се у понуди ускоро наћи и додатне прогнозе за сваку утакмицу појединачно.

"Када почне првенство објавићемо посебне специјале за сваку утакмицу. Тренутно, поред тога ко ће бити шампион, може да се прогнозира и ко ће бити најбољи стрелац, ко ће играти у финалу, ко ће проћи у други круги или из којих ће група доћи финалисти", рекао је Ђурић.

Моцарт, Балкан бет и Меридијан као фаворита за најбољег стрелца виде нападача Немачке Марија Гомеза, којем је одређена квота осам. На другом месту је Робин Ван Перси из Холандије са квотом десет, а на трећем Португалац Кристијано Роналдо, којем су у Моцарту и Балкану дали квоту 13, а у Меридијану 12.

Бет анд вин је после Гомеза (8) и Ван Персија (11), као трећег фаворита за најбољег стрелца поставио Карима Бензему из Француске са квотом 13.

Европско првенство почиње у петак, 8. јуна и трајаће до 1. јула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару