Читај ми!

Марадона: Месију бих дао рај, али не и Златну лопту!

Дијего Марадона сматра да је Лео Меси добио награду за најбољег фудбалера Мундијала "само због неког маркетиншког плана". Победа Немачке је резултат једине грешке ратника из одбране, рекао је легендарни Аргентинац.

Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је данас да Лионел Меси није заслужио награду за најбољег играча Светског првенства у Бразилу.

"Меси? Ја бих му дао рај да је то могуће. Али, није у реду да неко освоји нешто што је освојио само због неког маркетиншког плана", рекао је Марадона телевизији "Телесур".

Меси је проглашен за најбољег играча Мундијала, иако је репрезентација Аргентине, чији је капитен, изгубила у финалу после продужетака са 1:0 од Немачке.

"Жао ми је своје земље. Гол Марија Гецеа заиста боли. Постоји огромна туга у мом срцу што смо изгубили у финалу. Када се све споји, мислим да је Аргентина заслужила бар пенале. Али морамо високо да подигнемо главу и стојимо чврсто. Немачка је искористила једну грешку наше одбране и то је било довољно за победу", рекао је Марадона.

Он је, такође, критиковао селектора Алехандра Сабељу, јер је на полувремену заменио Езекијела Лавеција и увео Серхија Агуера.

"Не разумем измену Лавеција. Он је био феноменалан на крилу. Агуеро није имао исти утицај, ово није био његов турнир. Када изводите Переза и убацујете Гага јасно је да вас занима нерешен резултат. Са друге стране, Рохо, Гарај и Забалета су били одлични, прави ратници", навео је легендарни ас.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара