Читај ми!

Мертезакер: Поновити игру из меча против Бразила

Још један дан до великог финала. Иако осокољени величанственом победом против Бразила, Немци ипак чврсто стоје на земљи. Знају да је у недељу нова утакмица и да морају да одиграју максимално концентрисано како би победили Аргентину и освојили трофеј. Мертезакер напомиње да не сме да их завара победа против домаћина.

Немачки фудбалски репрезентативац Пер Мертезакер изјавио је да његова екипа уочи финала Светског првенства мора да буде опрезна и да не сме да је завара добра игра и убедљива победа против Бразила у полуфиналу од 7:1.

"Желимо на прави начин да завршимо такмичење, морамо добро и паметно да одиграмо. Али то није све, ми желимо више, желимо да направимо историју. Не желимо да се задовољимо пласманом у финале.

После полуфинала против Бразила биће тешко не гледати нас као фаворите, али не смемо да изгубимо концентрацију само зато што смо постигли седам голова у полуфиналу", рекао је Мертезакер.

"Наша игра против Бразила била је скоро стопостотна, јер ако погледате статистику, додавања, голове - све је било течно. Сви су се добро носили с притиском. Видела се разлика међу екипама и због тога смо остварили сјајан резултат. Али тако убељива победа је и опасна уочи финала", додао је дефанзивац Немачке.

Немачка ће сутра од 21 час на стадиону Маракана у Рио де Жанеиру играти против Аргентине у финалу Светског првенства. Екипа Јоакима Лева је у полуфиналу победила Бразил са 7:1, док је тим Алехандра Сабеље после извођења једанаестераца избацио Холандију - 4:2.

"Морамо да останемо мирни и да будемо свесни ситуације. Још једна утакмица је остала и морамо да поновимо игру и став из полуфинала. То је оно што је потребно за финале, иначе нећемо имати шансе. Ако паднемо само за пет одсто, нећемо ништа урадити. Овај тим жели да постигне нешто посебно", рекао је Мертезакер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару