Читај ми!

Нејмар није осећао ноге?

Најбољи бразилски фудбалер Нејмар није осећао ноге после ударца Камила Зуниге, открива селектор "кариока" Луис Фелипе Сколари.

Селектор Бразила Луис Фелипе Сколари открио је да Нејмар није осећао ноге после ударца Камила Зуниге у четвртфиналу Светског првенства.

Нејмар се повредио у утакмици између Бразила и Колумбије (2:1), када га је Зунига ударио коленом у леђа и том приликом му сломио кичмени пршљен.

"Рекао је 'не осећам ноге'. Марсело се уплашио и позвао докторе, али они нису могли одмах да уђу у терен. Био је то велики шок, гледали смо како га у боловима уносе у хеликоптер", рекао је Сколари за Марку.

Селектор Бразила верује да ће Нејмар бити уз репрезентацију у завршници шампионата.

"Нејмар је наш заштитни знак, симбол ове репрезентације, јер је реч о играчу који прави разлику. Нисмо смели да изгубимо таквог играча, поготово не пред полуфинале и финале", додао је Сколари.

Нејмар је у досадашњем делу СП постигао четири гола за Бразил, а сада му предстоји месец и по дана паузе.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи