Читај ми!

Игуаин: Идемо до краја!

Гонзало Игуаин тврди да Аргентина неће стати у полуфиналу Светског првенства у Бразилу. Компани: Ово је за нас била једна велика авантура.

Стрелац победоносног гола за Аргентину против Белгије у четвртфиналу Мундијала Гонзало Игуаин рекао је да "гаучоси" желе да иду до краја у борби за трофеј.

"Ова екипа је заиста заслужила да победи вечерас. Пре гола сам видео лопту како долази и успео сам да је ударим баш онако како сам замислио. Ушли смо у полуфинале, али не желимо ту да станемо, циљ нам је финале", рекао је Игуаин новинарима у Бразилији.

Он је мрежу Белгије затресао у осмом минуту и испоставило се да је то био тренутак који је решио питање победника.

Лионел Меси је рекао да његова селекција сања о титули првака света.

"Сада желимо више. Спремни смо за оно што долази. Наш сан је трофеј. Наше путовање се наставља", рекао је Меси.

"Знали смо шта морамо да урадимо и искористили смо наше шансе. Никада нисмо били јаки као тим као сада", додао је Меси.

Капитен Белгије Венсан Компани, упркос поразу, оценио је да је његова екипа остварила успех на Мундијалу у Бразилу.

"Ово је за нас била једна велика авантура. Пружили смо максимум, али нисмо успели. Можда ће бити боље за четири године на Мундијалу у Русији. Тада ћемо имати више искуства и, надам се, среће. Ипак смо били једна од најмлађих екипа на Мундијала", навео је Компани.

Селектор Белгије Марк Вилмотс рекао је да је разочаран елиминацијом са Светског првенства, али да верује да његова екипа има светлу будућност.

"Примили смо гол у уводним минутима меча и нисмо до краја успели да дођемо до изједначња. Имали смо три или четири прилике да постигнемо гол, али нисмо успели да погодимо мрежу. Разочарани смо, али желим да гледам позитивне ствари. Имамо велики тим са светлом будућношћу", казао је Вилмотс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи