Давид Луиз: Колумбијци, свака част!

Стрелац другог гола за Бразил Давид Луиз оценио је после пласмана у полуфинале Светског фудбалског првенства да би Колумбија играла у полуфиналу да се није суочила с његовом репрезентацијом.

Дефанзивац "Кариока" Давид Луиз после победе над Колумбијом, имао је пуно речи хвале за Родригеза и другове.

"Била је сјајна утакмица. Колумбија је одиграла сјајан Мундијал и вероватно би играли у полуфиналу да нису налетели на Бразил. Међутим, ми смо данас имали зацртан циљ и били смо сјајни у сваком тренутку утакмице", рекао је Луиз.

Бразил је вечерас у четвртфиналу победио Колумбију с 2:1 и тако изборио учешће у полуфиналу у ком ће се састати с Немачком, која је раније победила Француску с 1:0.

"Очекује нас један фудбалски 'класик'... Биће изузетно тешка утакмица за нас, али ми морамо да наставимо овако да играмо, да имамо циљеве за које се боримо", рекао је Луиз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи