Читај ми!

Азар: Једва чекам дуел са Месијем

Пребродили су Американце, а сада им следи дуел са Аргентином. Белгијанци не желе да се предају, напротив хоће у полуфинале. Свестан да тај пут неће бити лак вођа тима Азар наводи да једва чека дуел са Месијем и осталим звездама Аргентине.

Репрезентативац Белгије Еден Азар признао је после победе над САД у осмини финала Мундијала да је екипа била забринута у завршници продужетака, али да је успела да сачува контролу и додао да се радује окршају са Аргентином у четвртфиналу.

"Амерички голман Хауард је одиграо сјајну утакмицу, а да није било њега ми би раније дошли до вођства. Ипак, забринули смо се када су Американци смањили на 2:1, стигао нас је умор, али нас је спасио и наш чувар мреже Тибо Куртоа. На крају је цела екипа одиграла добро и дала пун допринос", рекао је Азар.

Селекцију Белгије у суботу у четвртфиналу очекује дуел са Аргентином. "Дивим се играчима као што је Меси. Свестан сам да ја још нисам на том нивоу. Ипак, има још времена, али то сада није мој циљ, већ да се пласирамо у полуфинале Мундијала. Уосталом, није само Меси опасан у аргентинском тиму. Имају изузетно добру екипу, а доста се ослањају на њега. Меси је један од најбољих зато што у сваком тренутку може да направи разлику на терену", додао је Азар.

Последњи пут Белгијанци су у четвртфиналу Мундијала играли 1986. године, када су у тој фази такмичења савладали Шпанију после пенала.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи