Читај ми!

Ди Марија: Дали смо и срце и душу

Анхел Ди Марија, човек који је одвео Аргентину у четвртфинале, каже да су "гаучоси" потпуно заслужили победу, јер су у мечу оставили и срце и душу. Селектор Сабеља одушевљен.

Селектор Аргентине Алехандро Сабеља одушевљен је победом над Швајцарском и пласманом његових фудбалера у четвртфинале Светског првенства у Бразилу.

"Срећом, били смо у стању да победимо у продужецима. Швајцарска је била боља у првом полувремену, одлично је играла, а ми смо били бољи у другом делу. Сада морамо да се одморимо и добро припремимо за следећу утакмицу", рекао је Сабеља после утакмице у Сао Паулу.

Аргентина је после продужетака савладала Швајцарску голом Анхела Ди Марије у 118. минуту.

Ди Марија је оценио да је његова екипа заслужено добила Швајцарску, јер су уложили све што су имали.

"Дали смо све од себе, оставили смо срце и душу на терену. Све време смо били у игри, нисмо се предали. Мислим да је због тога ова победа потпуно заслужена", рекао је Ди Марија.

Аргентина ће у четвртфиналу играти против победника дуела између Белгије и САД, који ће се играти вечерас од 22.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи