Читај ми!

Петиција за Халилхоџићев останак

Алжирци желе да Вахид Халилхоџић остане на клупи националног тима. Алжирски медији преносе да је 37.000 људи потписало петицију за његов останак.

Алжирски медији, одушевљени наступом репрезентације на Светском првенству, преносе да је петицију за останак селектора Вахида Халилхоџића на функцији потписало 37.000 људи.

Халилхоџић је још од када је 2011. преузео тим, имао лоше односе са појединим медијима у Алжиру и са тамошњим фудбалским савезом. Међутим, после херојског наступа једне од најслабијих екипа на Мундијалу, на његов рачун иду само похвале.

Лист "Ле Бутер", који је, након пораза од Белгије у првом мечу, на насловној страници ставио наслов "Вахидов тактички банкрот", сада пише да је 37.000 људи потписало петицију чији је циљ да сачува Халилхоџића на месту селектора.

"Преузео је бригу о тиму, усмерио нас је како треба, сви играчи му се захваљују. Сви смо га пољубили на крају утакмице. Треба да буде награђен ако одлучи да ипак оде", рекао је капитен Алжира Маџид Бугуера.

Најновија свађа Халилхоџића и локалних медија у вези је с рамазанским постом. Тренер је рекао да сваки фудбалер појединачно треба да одлучи да ли ће постити током Рамазана или накнадно.

"То је лично питање. То је између нас и Бога. Немам одговор за вас, не мислим да треба да вам одговарам", рекао је голман Раис М'Боли.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи