Лев: Ово је тријумф наше воље

Селектор Немачке Јоаким Лев рекао је након победе над Алжиром од 2:1 после продужетака, да је резултат тог меча показатељ воље његових играча.

Много теже него што је то било очекивано Немачка је победила Алжир и пласирала се у четвртфинале а селектор "панцера" Јоаким Лев похвалио је своје фудбвалере.

"Овај тријумф је постигнут захваљујући снази наше воље. Ипак, у првом полувремену смо били лоши, поправили смо се у наставку а у продужецима били бољи и имали боље шансе", рекао је Лев.

Лев је имао проблема приликом састављања тима јер је неколико сати пре почетка меча остао без Хумелса.

"Морали смо да променимо линије јер Матс Хумелс није био спреман да игра. Пер Мертезакер и Џером Боатенг су играли много пута заједно и веровао сам у њих. Али, Алжирци су играли одлично, користили дуге лопте и задавали нам пуно проблема. У мечевима попут овог морате видети како се ствари развијају, били су нам потребни играчи који су могли да направе разлику. Данас смо увели Кедиру и Ширлеа и они су нам дали погон", додао је шеф стручног штаба 'панцера'.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи