Читај ми!

Французи поносни, Нигеријци задовољни игром

Селектор Француске Дидије Дешан каже да је поносан на своје играча после победе над Нигеријом. Капитен Нигерије Џозеф Јобо задовољан партијом, селектор Стивен Кеши сматра да је недостајало среће.

Селектор Француске Дидије Дешан рекао је да је поносан због пласмана у четвртфинале Светског првенства у Бразилу, али да његови фудбалери не би смели да се опусте јер их за четири дана чека нова утакмица.

"Прошли смо, одличан је осећај и веома смо срећни због тога. Међу осам најбољих смо, али не смемо да се опуштамо јер је ово био само један корак на турниру, има још да се игра", рекао је Дешан после утакмице у Бразилији.

Француска је прошла у четвртфинале победом над Нигеријом са 2:0.

"Имали смо много прилика, држали контролу утакмице од 60. минута што је касније резултирало головима. Веома сам поносан на ово што смо урадили, било је много дуела, тешка физичка борба. Није било лако", рекао је Дешан.

Стрелац првог поготка за Француску Пол Погба рекао је да његова екипа има потенцијал да постане најбоља на свету.

"Цела земља је била уз нас, то нас је мало уплашило и драго ми је што се све добро завршило. Ово је један од најлепших тренутака умом животу. Били смо пуни самопоуздања", рекао је Погба.

Капитен Нигерије Џозеф Јобо сматра је да је његова репрезентација могла више.

"Ако погледате на утакмицу, могли смо да урадимо нешто више и боље. Играли смо, али нисмо успели да дамо гол. То је фудбал, некад поједини играчи играју добро, некад лоше. Мислим да смо играли добро. Овај тим је одличан, освојио је Куп афричких нација прошле године, а овај светски шампионат је био одличан тест за нас и мислим да смо се добро приказали за једну младу екипу", рекао је Јобо.

Селектор Стивен Кеши рекао је да је његовом тиму недостајала срећа.

"Све у свему, одиграли смо добру партију, а недостајало је и мало среће. Сваки пораз је тежак", рекао је Кеши и додао да не зна да ли ће остати на клупи Нигерије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи