Читај ми!

Чилеанци: Дали смо све од себе!

Херојска партија Чилеа у Бело Хоризонтеу. Дали смо све од себе, рекао је Артуро Видал после меча. Капитен Клаудио Браво: Одлазимо уздигнуте главе.

Чиле у очају после пораза од Бразила, после сјајне представе у Бело Хоризонтеу. Играчи исцрпљени, али задовољни чињеницом да су на терену дали све од себе. Неки мисле и више од тога.

"Тешко је после овакве елиминације. Играли смо сјајно... Поносан сам на саиграче јерт су дали баш све од себе", рекао је Артуро Видал после меча, пише чилеански дневник Насион.

У овом тенутку, кроз главу ми пролази милион страви, рекао је капитен и голман Чилеанаца Клаудио Браво.

"Морамо да будемо поносни због онога што смо данас урадили... Тужан сам јар сам имао осећај да смо меч могли да решимо пре пенала", рекао је нови голман Барселоне.

"Многи су данас играли прилично повређени... Многи жече овај дрес и хтели смо да докажемо да га с правом носимо. Наставижемо да дајемо све од себе сваки пут када будемо бранили боје Чилеа", рекао је Браво, преноси чилеанска Сегунда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи