Читај ми!

Суарез: Нисам намерно ујео Кјелинија!

Луис Суарез је писао Дисциплинској комисији Фифе са жељом да пружи своју верзију инцидента на мечу са Италијом због којег је драстично кажњен. Нападач Ливерпула је истакао да је "изгубио равнотежу, због чега му је тело било нестабилно, тако да је пао на противника".

Уругвајски репрезентативац Луис Суарез тврди да није намерно ујео Италијана Ђорђа Кјелинија, због чега је искључен са Мундијала.

"Нема шансе да се то догодило онако како сте ви описали, као да је то био намерни ујед, или покушај угриза", написао је Суарез на адресу Дисциплинске комисије Међународне фудбалске федерације на шпанском језику.

Суарез је описао инцидент у којем је он, наводно, "изгубио равнотежу, због чега му је тело било нестабилно, тако да је пао на противника".

"У том тренутку лицем сам ударио о противника, због чега имам малу модрицу на образу и јак бол у зубу", рекао је Суарез.

Занимљиво је да и сама "жртва" овог инцидента Кјелини, на чијем рамену се јасно виде трагови угриза, сматра да је Суарез неправедно драстично кажњен.

Седмочлана комисија Фифе утврдила је да је ујед Суареза био "намеран и потпуно неизазван".
Суарез је због тог инцидента кажњен са девет мечева суспензије и четворомесечном забраном бављења фудбалом.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи