Читај ми!

Роналдо: Уздигнуте главе идемо кући

Кристијано Роналдо сматра да је Португалија заслужила више на Мундијалу, али да ће он и саиграчи кућама отићи уздигнуте главе. Немачка нам је пресудила, сматра селектор Бенто.

Најбољи португалски фудбалер Кристијано Роналдо тврди да ће он и његови саиграчи из репрезентације уздигнуте главе напустити Светско првенство.

"Заслужили смо више, али то је фудбал. Одлазимо са уздигнутим главама", рекао је Роналдо.

Португалија је данас савладала Гану са 2:1 у последњем колу Групе Г Светског првенства, а то је уједно била и последња утакмица који је та селекција одиграла на Мундијалу.

"Данас смо створили много шанси, али нисмо их реализовали. Знали смо да морамо да постигнемо три гола и да чекамо резултат меча између САД и Немачке... Али, нисмо то могли да урадимо", рекао је Роналдо.

Португалија је такмичење окончала на трећем месту на табели са четири бода, колико има и другопласирана селекција САД, али Американци имају бољу гол разлику и пласирали су се у осмину финала.

Селектор Португалије Пауло Бенто сматра да је судбина његове репрезентације на Светском првенству решена после првог меча и пораза од Немачке.

"Наш први меч (пораз од Немачке са 4:0) је био пресудан због утицаја који је имао на нас на свим нивоима... И на наш морал, јер је то био веома тежак пораз и јер је значио да имамо веома лошу гол разлику од старта", рекао је Бенто.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи