Читај ми!

Клинсман: А причали су да немамо шансе...

Селектор репрезентације САД Јирген Клинсман задовољан пласманом у осмину финала Светског првенства. Причали су да немамо никакве шансе, каже Клинсман. Томас Милер задовољан голом, тврди да је атмосфера међу "панцерима" сјајна.

Селектор фудбалера САД Јирген Клинсман рекао је да је велика ствар што је његова екипа данашњим пласманом у осмину финала Светског првенства показала да није аутсајдер.

"Огромна је ствар за нас што смо дошли међу 16 екипа. Желели смо барем нерешен резултат, али смо, бар на почетку, имали превише поштовања према немачком тиму", рекао је Клинсман после утакмице.

САД су изгубиле од Немачке са 1:0, али су се пласирале у осмину финала Мундијала због боље гол разлике од Португала.

"Све у свему, потрошен је огроман напор и енергија играча обе екипе. Велика је ствар за нас што смо прошли групу, сви су говорили да немамо шансе, али смо је искористили", истакао је Клинсман.

Репрезентативац Немачке Томас Милер каже да је атмосфера у тиму сјајна и да "панцери" са разлогом циљају највиши пласман.

Милер је био стрелац јединог гола на утакмици, пошто је у 55. минуту савладао Тима Хауарда.

"Једном и ја да постигнем леп гол. Спремни смо за нокаут фазу шампионата. Наставићемо да радимо као и до сада, а наш тимски дух и атмосфера су сјајни у овом тренутку", рекао је Милер..

Американци су се, упркос поразу, пласирали у осмину финала Мундијала, други пут заредом што је највећи успех у фудбалској историји САД, а у осмини финала ће играти против победника Групе Х, у којој коло пре краја Белгија има шест бодова и највеће шансе да заврши на том месту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи