Читај ми!

Дел Боске прави нову "златну генерацију"!

Висенте дел Боске остаје селектор Шпаније до 2016. године, а први наредни задатак му је да изврши смену генерација у шпанској селекцији. Млади играчи би требало да буду окосница тима, а помињу се Иско, Тијаго Алкантара, Деулофеу, Муниаин, Саул, Алберто Морено...

Селектор шпанске фудбалске репрезентације Висенте дел Боске остаће на том месту до 2016. године, када му истиче уговор, тврде локални медији.

Како истиче Ас, Дел Боске ће извршити смену генерација у селекцији, која је после шест година доминације у светском фудбалу – титуле светског првака на Мундијалу у Јужној Африци 2010. и два трофеја европског шампиона (2008. и 2012. године) – елиминисана већ у првој фази такмичења на СП у Бразилу.

"Дел Боске ће крајем августа саопштити листу играча за други циклус и на њему неће бити Ћавија, Ћабија Алонса и Давида Виље", тврди шпански лист.

Заједно са Дел Боскеом, наставиће да ради и његов комплетан стручни штаб – Тони Гранде као помоћник и кондициони тренер Хавијер Мињано.

Шпански спортски дневник тврди да ће промене у шпанској репрезентацији бити видљиве већ у пријатељском мечу против Француске 4. септембра, као и у првом мечу квалификација за ЕП у Француској четири дана касније, против Македоније у Валенсији.

Дел Боске је најавио нову генерацију играча, а већина њих долази из младе репрезентације, а многи од њих су већ дебитовали за А селекцију. Играчи који се помињу су Саул, Хесе, Деулофеу, Алберто Морено, Бартра, Тијаго Алкантара, Муниаин и Иско, преноси Ас.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи