Меси: Желим да усрећим народ Аргентине!

Лионе Меси рекао је да му је жеља да са Аргентином постане првак света како би усрећио аргентински народ. Мислим да нема лепше ствари на свету од титуле првака света. Желим да је освојим са својом репрезентацијом и тако донесем радост својој земљи, рекао је бриљантни фудбалер.

Капитен аргентинске репрезентације Лионел Меси, који је сјајним головима одвео свој тим у осмину финала Мундијала, рекао је да жели титулу првака света како би усрећио аргентински народ.

Меси је у првој утакмици постигао сјајан погодак против Босне и Херцеговине. У другој утакмици групне фазе такмичења постигао је победнички гол против Ирана у последњем минуту. У среду је дао два гола у победи свог тима против Нигерије од 3:2.

"Мислим да нема лепше ствари на свету од титуле првака света. Желим да је освојим са својом репрезентацијом и тако донесем радост својој земљи. То би било фантастично", рекао је Меси на конференцији за новинаре.

Меси је нагласио да је пресрећан што је Аргентина као прва у групи прошла у осмину финала.

"Срећан сам што смо први, јер је то оно сто смо желели. Од сада па надаље, немамо право на грешку. Желимо да наставимо овим путем и да истовремено напредујемо у игри. Ово је била једна боља Аргентина и надам се да ћемо у наставку турнира подићи ниво", рекао је Меси.

Он је рекао да је у договору са селектором Алехандром Сабељом замењен 27 минута пре краја меча.

Меси је захвалио на похвалама које му је упутио селектор Нигерије Стивен Кеши који га је назвао "играчем са Јупитера".

"Хвала селектору Нигерије на лепим речима. Задовољан сам због ове победе и због онога што је Аргентина показала. Играли смо против одличне екипе, а Аргентина је показала много боље издање", рекао је Меси.

Аргентина ће се у нокаут фази састати са Швајцарском, док су јој пројектовани противници у даљем току турнира Белгија, па Холандија, док би је Бразил евентуално чекао у финалу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи