Читај ми!

"Удаљавање са Мундијала недовољна казна"

Пол Сколс тврди да је оно што је Луис Суарез урадио Ђорђу Кјелинију "срамота за клуб, земљу и породицу" и сматра да је његово удаљавање са Мундијала у Бразилу недовољна казна.

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Сколс рекао је да суспензија репрезентативца Уругвајца Луиса Суареза до краја Светског првенства неће бити довољна казна за то што је  ујео противничког играча.

"Луис Суарез је кажњен са 10 утакмица када је ујео играча Челсија Бранислава Ивановића. То, изгледа, није било довољно. Јуче је ујео Ђорђа Кјелинија. Осрамотио је клуб, земљу и породицу. Забрана играња до краја Светског првенства није довољна", рекао је Сколс.

Сколс је навео да верује да ће Суарезово понашање засенити све оно што ради као фудбалер.

"Он ће се осећати страшно, а цео инцидент је таква срамота, највише због тога што је он велики играч. Људи ће га памтити по његовим будалаштинама на овом Мундијалу, а не због његових врхунских фудбалских способности", рекао је Сколс за британске медије.

Суарез је у уторак, током утакмице с Италијом, угризао за раме противничког играча Ђорђа Кјелинија, због чега је Светска фудбалска федерација (Фифа) против њега покренула поступак.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи