"Принц са Неретве" мења "Папета" Сушића?

Како преноси босанско-херцеговачки лист "Аваз", Сафет Сушић после Светског првенства неће остати на клупи "змајева". Наводно, на том месту ће га заменити Душан Бајевић.

Само дан након што је репрезентација Босне и Херцеговине изгубила све шансе да се пласира у другу фазу Мундијала, медији у БиХ преносе да популарни "Папе" Сушић више неће бити селектор.

Одмах после пораза од Нигерије и испадања са првенства, кренуле су приче су да Џеко и Спахић не функционишу и да је Сушић изгубио контролу над свлачионицом. А то увек, како наводи "Аваз", значи само једно - разлаз.

Лист наводи да НС БиХ неће продужити уговор са Сушићем, који већ наводно има понуде из Турске и Француске, а најближи селекторском месту је Душан Бајевић. Односно, он је прва жеља савеза.

Бајевић је рођен у Мостару, а тренерску је каријеру остварио у Грчкој водећи АЕК, Олимпијакос, ПАОК, Арис, Атромитос, београдску Црвену звезду, те кипарску Омонију.

Од децембра 2012. године никога није водио, а био је укључен у рад Одбора за нормализацију Ногометног савеза БиХ.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи