Читај ми!

Инијеста тражи опроштај нације

Фудбалски репрезентативац Шпаније Андрес Инијеста извинио се навијачима због раног испадања првака света на првенству света у Бразилу.

Шпанија је у понедељак остварила утрешну победу против Аустралуије од 3:0 у последњем мечу на Мундијалу.

"Мало је ствари које у овом тренутку могу да вам кажем. Разочарење је огромно због раног повратка куићи. Мислили смо да можемо да одиграмо добро на Мундијалу, али то није био случај", рекао је Инијеста на Твитеру, по повратку шпанске репрезентације у Мадрид.

Инијеста је затражио од навијача опроштај за разочарење које им је Шпанија приредила.

"Извините молим вас и уверавам вас да ћемо се трудити да вратимо селекцију на место које заслужује, Све вас волим", поручио је Инијеста.

Шпанија је елиминисана у првој фази такмичења на Мундијалу у Бразилу, пошто је претрпела дебакл против Холандије од 5:1 и пораз од Чилеа од 2:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи