Џерард: Одлука о повлачењу до краја лета

Стивен Џерард напушта репрезентацију Енглеске? Дефинитивну одлуку капитен "албиона" донеће до краја лета.

Капитен репрезентације Енглеске Стивен Џерард изјавио је да ће током лета одлучити да ли ће се повући из државног тима.

"Није у реду да сада одлучим, или за недељу дана. Питао сам селектора да ми да мало времена, па ћу током лета одлучити о повлачењу из репрезентације. Сигурно је да са таквом одлуком нећу журити", рекао је Џерард.

Енглеска је после два пораза у Групи Д, од Италије и Уругваја са по 1:2, завршила такмичење на Светском првенству у Бразилу. Екипа Роја Хоџсона је у четвртак изгубила од Уругваја, а оба гола постигао је Џерардов клупски колега из Ливерпула Луис Суарес.

"Још ме боли све ово што се дешава... Морам да одем и разбистрим главу пре него што донесем одлуку о репрезентацији", додао је 34-годишњи Џерард.

Последњу, трећу утакмицу на Мундијалу, Енглеска игра у уторак од 18 часова против Порторика у Бело Хоризонтеу. Ако џерард буде играо забележиће 115. наступ за државни тим.

"Тренутно је тешко бити репрезентативац Енглеске, сви пате, сви су разочарани", рекао је Џерард.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи