Дан "змајева"

Историјски, први меч на Светском првенству је завршен, сада је ред да се узму и први бодови, сматрају у БиХ. Желимо победу, али нећемо срљати, поручује селектор Сафет Сушић.

О Аргентини више нико не размишља. Време је за други меч на Мундијалу, а у Босни и Херцеговини верују, време и за прве бодове.

Селектор "змајева" Сафет Сушић каже да сви желе победу, али да екипа неће срљати и неће по сваку цену нападати.

"Наравно да желимо победу, али нећемо на њу ићи по сваку цену. Вечерас не смемо изгубити. Са друге стране, победа нам није неопходна а Нигерији јесте. Нисмо дошли да учимо, да нас људи виде... Имамо амбицију да прођемо први круг. Знам да то није лако, али још нисмо дали последњу реч", рекао је Сушић.

Атмосфера у тиму је одлична пред меч са Нигеријом, а да пораз "није опција", потврђују и речи Миралема Пјанића.

"За нас је ово врло битна утакмица, можда кључна. Свесни смо њеног значаја и за нас и за целу државу. Знамо да је, ако се изгуби, све готово, али ми то нећемо допустити. Уверени смо у нашу снагу и борићемо се за победу", рекао је Пјанић. 

У градовима широм БиХ полако почиње Мундијалска грозница пред нови наступ "змајева", а међу "народом" влада оптимизам и вера у победу над Нигеријом.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи