Читај ми!

Дешан: Боље није могло

Дидије Дешан одушевљен игром свог тима против репрезентације Швајцарске. Не размишљамо шта ће бити после меча са Еквадором, рекао је селектор Француске.

Селектор репрезентације Француске Дидије Дешан презадовољан је игром свог тима на Светском првенству у Бразилу.

Француска је у петак у Салвадоару, у другом колу Групе Е, победила Швајцарску са 5:2 и обезбедила пласман у наредну рунду такмичења.

"Одиграли смо сјајан меч. Презадовољан сам игром. Освојили смо шест бодова после две утакмице. Морамо да завршимо посао против Еквадора. Не размишљамо шта ће бити после тога", рекао је Дешан.

За најбољег играч утакмице проглашен је нападач "триколора" Карим Бензема, који је забележио две асистенције и постигао један гол.

Француска сада има шест бодова, три више од Швајцарске и Еквадора, док је Хондурас без бодова. У последњем колу Групе Е, 25. јуна, састају: Француска и Еквадор, као и Швајцарска и Хондурас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи