Читај ми!

Даријо Срна, брз као јелен!

Дефанзивац Хрватске оборио рекорд Арјена Робена у спринту на утакмицама Светског шампионата. Срна трчао брзином 32,98 километара на час. И Иван Перишић престигао хитроногог Холанђанина.

Даријо Срна је оборио рекорд Арјена Робена у брзини спринта на утакмицама Мундијала у Бразилу. Капитен "ватрених" у једном моменту утакмице против Камеруна ишао је брзином од 32,98 километара на час, што је до сада највећа измерена брзина у Бразилу.

Чак је и Иван Перишић, најбољи играч меча са Камеруном, био бржи од Робена, истрчавши спринт брзином од 31,79 километара на час. Робен се, за сада, мора задовољити трећом позицијом, пошто је непосредно пре петог гола "лала" против Шпаније трчао 31,03 километра на час.

Ипак, званични светски рекорд није угрожен, пошто га држи крило Арсенала Тио Волкот, који је на једном мечу Премијер лиге трчао брзином од 35,7 километара на час.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи