Читај ми!

Касиљас: Нисмо заслужили овакав крај

Голман шпанске фудбалске репрезентације Икер Касиљас извинио се навијачима после елиминације са Светског првенства у Бразилу. Шпанцима је остало да одиграју још једну утакмицу у групи, али без икаквог резултатског значаја јер су другим поразом изгубили све шансе за даљи пласман.

Шпанија је изгубила од Чилеа са 2:0 у другом колу Групе Б Светског првенства у Бразилу и неће бити у ситуацији да брани титулу шампиона света освојену пре четири године.

"Кад не успеш да победиш у прве две утакмице тешко је објаснити шта се догодило. Извињавам се свима. Тражимо опроштај од свих навијача, мада се надам да знају да смо урадили све што смо могли да бисмо их поново обрадовали. Ова екипа није заслужила да овако заврши", рекао је Касиљас, извештавају шпански медији.

"Кад немате среће и кад нисте у форми на Светском првенству, дешава се ово. Нико није очекивао овако нешто, али то је фудбал", истакао је голман шпанске репрезентације.

Касиљас је нагласио да сада није тренутак за тражење криваца и за полемику о променама у тиму.

"Да ли је ово моја последња утакмица? Не знам, видећемо", додао је Касиљас.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи