Читај ми!

Стерлинг би да не види Суареса

Енглески фудбалер Рахим Стерлинг рекао је да би више волео да његов саиграч из Ливерпула Луис Суарес не игра за Уругвај у предстојећем мечу те две репрезентације на Светском првенству.

Меч другог кола Групе Д између Енглеске и Уругваја на програму је у четвртак од 21.00.

"Радије бих да га не видим на терену. Знамо да може да постигне спектакуларне голове. Али ми не размишљамо само о Суаресу. Он је сјајан играч, али морамо да зауставимо цео тим. Учинићемо све што можемо", рекао је Стерлинг.

Суерес је пропустио меч првог кола Групе Д у коме је Уругвај изненађујуће поражен од Костарике са 3:1, али требало би да буде спреман за меч против Енглеске.

Заменик капитена Енглеске Френк Лампард је казао да верује да одбрамбени играчи његове репрезентације могу да зауставе напдаче Уругваја.

"Суарес је с правом изабран за најбољег играча у Премијер лиги, али ми имамо врхунске играче у одбрани који ће покушати да га зауставе.

Он је сјајан играч, али је сјајан и Единсон Кавани... Мораћемо напорно да радимо на утакмици", рекао је Лампард.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи