Читај ми!

Меси: Ми смо Аргентина, ми морамо да нападамо!

Лионел Меси није задовољан формацијом у којој је његова Аргентина започела меч са Босном и Херцеговином. Уместо са три играча у нападу, селектор Алехандро Сабеља меч је почео са пет играча у последњој линији.

Један од најбољих играча планете и капитен репрезентације Аргентине Лионел Меси критиковао је систем игре селектора Алехандра Сабеље и поручио да се нада да ће у наредном мечу против Ирана "гаучоси" играти много офанзивније.

Сабеља је на премијерној утакмици са Босном и Херцеговином извео тим у формацији са пет одбрамбених играча, што често уме да ради. Међутим, већ на полувремену је "схватио грешку" и увођењем Гонзала Игуаина одлучио се да заигра са три нападача.

"Као нападач, наравно да више волим формацију 4-3-3 јер нам даје више простора у навалном реду. У супротном, ми ћемо патити. Било је веома тешко против Босне јер смо Агуеро и ја морали да се враћамо по лопту. Треба побољшати игру и верујем да ћемо већ у следећој утакмици играти офанзивније. Ми смо Аргентина и морамо да се фокусирамо само на себе", рекао је Меси.

Аргентина је победила Босну и Херцеговину са 2:1, а Меси је био стрелац другог поготка, док је претходно, после његовог центаршута, Сеад Колашинац постигао аутогол.

Наредни меч La Albiceleste играју против Ирана 18. јуна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи