Читај ми!

Мажић суди Немачка - Португалија!

Како РТС сазнаје, најбољи српски судија Милорад Мажић, са помоћницима Далибором Ђурђевићем и Милованом Ристићем, суди меч између Немачке и Португалије.

Милорад Мажић, најбољи српски судија и једини наш судија на Мундијалу у Бразилу, судиће меч између Немачке и Португалије, сазнаје РТС.

Мажићу ће, као и до сада, помагати Далибор Ђурђевић и Милован Ристић.

Најбољи српски судија и његови помоћници налазе се међу 25 судијских тројки које ће делити правду на Мундијалу у Бразилу.

Из Европе је у Бразил стигло девет судијских тројки, уз двојицу резервних судија, Океанију предствља једна тројка и двојица резервних судија, а Јужну Америку пет судијских тројки и пар резервних.

Из Северне и Централне Америке и Кариба долазе три судијске тројке и по два резервна пара судија, из Африке такође три судијске тројке и по два резервна пара, док из Азије долазе четири судијске тројке и двојица резервних судија.

Поред њих, на Светско првенство позвано је још осам главних судија и њихових помоћника, који ће бити резерве.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи