Читај ми!

Дијего у "змајевом гнезду"

Репрезентативци БиХ допутовали у Рио, где ће играти меч против Аргентине. "Змајеви" упознали легендарног Дијега Марадону. Наступ Сејада Салиховића под знаком питања, Аргентинце највише брине Џеко.

"Змајеви" су синоћ стигли у Рио де Жанеиро, где ће остати четири дана и где ће одиграти утакмицу против Аргентине.

Луксузни хотел, како преносе медији у БиХ, налази се на једној од најлепших плажа у Рију, а фудбалери и стручни штаб су смештени у делу хотела којем нико без дозволе нема приступ.

Голман репрезентације Асмир Беговић на свом Инстаграм профилу објавио је фотографију са саиграчем Харисом Медуњанином и са легендарним Дијегом Марадоном.

Фудбалери Сафета Сушића ће у недељу, на Маракани, одиграти своју прву утакмицу у историји на Светским првенствима, а тај тренутак улепшаће Аргентина.

Сушић се нада да ће Сејад Салиховић, који је задобио повреду на тренингу, ипак бити спреман за први меч на Мундијалу.

"Изгледало је ружно, али снимци су, срећом, показали да повреда није теже природе. Поштедели смо га последњег тренинга у Гуаружи, али се надам да ће на тренинзима на Маракани моћи да ради нормално", рекао је селектор Сушић и додао да "отприлике" зна који ће састав извести на Маракану, али није желео да открије. 

Аргентинци, од којих се очекује најмање финале Светског првенства, знају на кога морају обратити посебну пажњу.

"Морамо зауставити Едина Џека. Висок, снажан играч, одлично користи руке и тело... Морамо бити врло опрезни и зауставити све лопте које иду према њему", рекао је Федерико Фернандез, дефанзивац Наполија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи