Нико Ковач: Отимачина...

Хрватски селектор Нико Ковач остао је бесан после утакмице са Бразилом, тврдећи да је његов тим жртва отимачине у режији судије Јуићија Нишимуре. Бразилци задовољни. "Ватрени" имају три велике замерке не суђење.

Прва је ударац лактом, којим је у првом полувремену Нејмар погодио Луку Модрића, затим контроверзни старт Дејана Ловрена над Фредом у казненом простору и, на крају, фаул Ивице Олића над Жулиом Цезаром, због којег је Хрватима поништен гол.

"Ако је то једанаестерац онда идемо да играмо кошарку, не фудбал. То је била класична отимачина", рекао је Ковач новинарима после утакмице, тврдећи, истовремено да је његов тим оставио сјајан утисак и да, уз овакву, игру нема страха за пласман даље.

"Овако се бране боје наше заставе. Скидам им капу и поносан сам на њих. Част је бити селектор овим момцима", рекао је Ковач. "Две и по милијарде људи видело је да то није пенал".

"Милијарде нису? Али видео је судија и он у оваквим случајевима одређује да ли је било прекршаја. Ми верујемо да јесте", рекао је селектор Бразила Фелипе Сколари и захвалио се навијачима на подршци.

Сколари је, поред играча утакмице и стрелца два гола Нејмара, озбиљно похвалио Оскара, чија је статистика у победи од 3:1 над Хрватском била сјајна.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи