Марадона: Меси, води нас на кров света!

По многима најбољи фудбалер у историји, легендарни Аргентинац Дијего Армандо Марадона рекао је да Лионел Меси може да поведе ’гаучосе’ до титуле светског првака на шампионату у Бразилу.

Легендарни Дијего Армандо Марадона верује да Лионел Меси може да поведе Аргентину то титуле првака света.

"Било је превише фудбалера у Аргентини који су претходних година били виђени као моји наследници. Лео је једини који ми је сличан. Хајде, Лео, учини то за нас. Нека се понови 1986. година. Сви чекамо да опет постанемо шампиони. Знам како Меси то може да уради. Ако успе, волеће га цела Аргентина до краја живота", написао је Марадона у колумни у индијском листу "Тајмс".

Меси је већ играо на Мундијалима 2006. и 2010. године, али је у оба наврата Аргентину елиминисала Немачка у четвртфиналу.

Марадона је подсетио да Меси ове сезоне није бриљирао у Барселони, а клуб је остао без трофеја у Лиги шампиона и Примери.

"То је можда и добро за Леа и његове саиграче из Барселоне, јер су имали више времена за одмор. Бразилци, чувајте се! Стиже Меси. Он је геније и то сам вам рекао још пре много година", закључио је Марадона.

Аргентина на Светском првенству игра у групи са Босном и Херцеговином, Ираном и

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи