Читај ми!

Руни: Спреман сам!

Фудбалски репрезентативац Енглеске Вејн Руни изјавио је да је потпуно спреман за Светско првенство у Бразилу. Осећа се сјано и једва чека да истрчи на терен. Премијера је у суботу у поноћ, ривал за праве сладокусце селекција Италије.

Британски медији су по завршетку Премијер лиге спекулисали да Руни није довољно физички спреман за Мундијал и да би место у тиму требало да добију млађи играчи - Рахим Стерлинг, Адам Лалана и Рос Баркли.

"Не занима ме шта други причају. Спреман сам за ово Светско првенство. Концентрисан сам и мислим да имам велику улогу у нашем тиму. У свакој екипи постоји борба за место у тиму, тако је увек када играте за своју земљу, али спреман сам и нисам забринут", рекао је Руни.

"Осећам се сјајно, 100 одсто сам спреман за турнир. Нећу да причам о томе шта од мене може да се очекује. Знам како се ради на овако великим турнирима и даћу све од себе", додао је нападач Манчестер јунајтеда.

Руни је рекао да ће Дани Велбек бити спреман за прву утакмицу Енглеске на Мундијалу против Италије, у суботу у поноћ по средњоевропском времену.

"Узбудљиво је пошто млади играчи уносе велику енергију у тим и лепо је бити део тога. Ово је најбоља екипа играча с којима сам до сада био у репрезентацији. Радујем се такмичењу и изгледа да имамо светлу будућност", рекао је он.

"Успех и трофеји су ме увек мотивисали и у клубу и у репрезентацији. Освојити трофеј са Енглеском је највећа и најбоља ствар", додао је Руни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи