Читај ми!

Неста: Бразил осваја Мундијал!

Са Италијом је освојио Светско првенство 2006. године. Алесандро Неста своју репрезентацију ставља у круг фаворита, али највеже шансе даје домаћину Бразилу. С друге стране Шпанцима предвиђа да ће бити највеће разочарење. У круг фаворита свртао је и Аргентину, Немачку и Португал.

Некадашњи фудбалски репрезентативац Италије Алесандро Неста рекао је да убедљиво највеће шансе за освајање Светског првенства даје домаћој селекцији, али додао да ће бранилац титуле Шпанија бити највеће разочарење.

"Верујем да ће Бразил постати првак света, а свакако да им је највећа предност то што играју на свом терену. У фаворите бих убрајао Аргентину, Немачку, Португал и Италију, али "кариоке" су далеко испред њих. Намерно нисам споменуо Шпанију јер мислим да неће бити превише мотивисани, колико год то звучало чудно. Мислим да ће бити највеће разочарење на СП", рекао је Неста.

Он је истакао да би могуће изненађење на турниру могла да буде селекција Белгије, као и да верује да ће нападач мадридског Реала и репрезентативац Португалије Кристијано Роналдо обележити СП.

"Очекујем да ће Роналдо освојити награду за најбољег играча. Велики сам његов фан, игра у невероватној форми и тешко да ће га неко зауставити. Уз њега, споменуо бих Месија и Нејмара", навео је Неста.

Неста је био члан репрезентације Италије која је 2006. године у Немачкој освојила Светско првенство. Током каријере играо је за Лацио и Милан, а прошле године је у канадском Монтереју престао са активним бављењем фудбалом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи