Читај ми!

Ковач: Нећемо паркирати аутобус

Дан пре почетка првенства и дуела са домаћином у табору хрватске репрезентације влада оптимизам. Селектор Ковач, наравно, улогу фаворита препушта Бразилцима, али верује да његова екипа има своје шансе. Екипа се сигурно неће орјентисати само на одбрану.

Селектор хрватске фудбалске репрезентације Нико Ковач рекао је да је његова екипа спремна за дуел против Бразила на отварању Светског првенства и додао да се неће бранити и изаћи на терен с белом заставом.

"Сматрам да смо играчима дали све што смо могли по питању анализа. Направили смо максимум и сада је све на њима. На завршном тренингу ћемо се концентрисати на себе, нећемо више много о Бразилу, и надам се да ће играчи бити расположени у првој утакмици', рекао је Ковач. Због повреде Данијела Прањића, на левом беку ће играти Шиме Врсаљко.

"Момци играју у врхунским клубовима и моћи ће све то да примене на терену. Будемо ли функционисали у блоку, пошевши од нападаца, биће добро. Држаћу се проверених састава и нећемо паркирати аутобус пред наш гол, али сигурно је да ће нас Бразил стиснути у одређено време. Међутим, ми имамо квалитетне играче и покушаћемо да дођемо до поседа лопте", додао је Ковач.

Бразил је изгубио само једну у последњих 16 утакмица и не прима превише голова.
"Тражићемо своје прилике, све смо сложили. Видели смо бројне снимке и будемо ли се држали договора, сигурно ћемо имати шансу за гол", рекао је Ковач. Он је казао да је Бразил домаћин и велики фаворит, а да је Хрватска дошла да одигра најбоље што може.

"Види се да су играчи жељни ове утакмице, на тренингу се иде чврсто и оштро, сви су професионалци и зеле да играју. Оптимисти смо, не идемо у Сао Пауло с белом заставом", рекао је селектор Хрватске.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи