Читај ми!

Пеле: Нејмар је геније

Фудбалска легенда Бразила, Пеле, оценио је да је Нејмар много напредовао у Барселони и назвао га је генијем. Пеле верује да Бразилци могу да освоје Светски куп јер је селектор Сколари спојио младост и искуство.

Пеле је поредио његово време са дашњим. Костатовао је да се све променило и да у се играчи прилагодили различитим стиловима. Предност Бразила виду у искусној одбрани и младом нападу који може да нарави потребну разлику.

"Имао сам 17 година те 1958. године и играо сам само у својој земљи. Нејмар има 22 године и има искуство једногодишњег играња у Шпанији... Времена су се променила. Играчи су се прилагодили различитим стиловима фудбала. Осећам да ће Нејмар бити бољи због боравка у Барселони", рекао је Пеле.

"Он има невероватан таленат и има способност да се носи са тим као што је то урадио на Купу Конфедерација. Дечак је геније", додао је он.

Бразил је један од главних фаворита за освајање титуле шампиона света, а Пеле истиче да је селектор Луис Фелипе Сколари у репрезентацији спојио младост и искуство.

"Постоји савршен спој младости и искуства. Голман и одбрана су искусни, док су нападачи и везни ред млађи играчи. Потребно је више искуства у одбрани, док је младост у нападу та која може да направи разлику, они се не боје... Можемо да освојимо титулу шампиона света на Маракани", казао је Пеле.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи