Сколари: Очекујем Бразил и Аргентину у финалу

Селектор Бразила Луис Фелипе Сколари сматра реалним и праведним, имајући у виду квалитет два састава, да у финалу најважнијег фудбалског такмичења играју Аргентина и његов тим.

Луис Фелипе Сколари, селектор Бразила, предвиђа да ће финале Светског првенства играти његов тим и Аргентина.

Аргентина и Бразил неће моћи да се сусретну до полуфинала на предстојећем Светском првенству, а постоји могућност да се сусретну у финалу.

Управо је то, дакле, оно што очекује Луис Фелипе Сколари.

„По неким нашим анализама на једној страни у финалу Мундијала ће бити Бразил, а на другој ће бити Аргентина. Ја се искрено надам да ће ове две репрезентације бити у финалу. Било би феноменално да две јужноамеричке репрезентације играју финале, било би доста добрих играча, доста квалитета.", рекао је Сколари.

До сада су се Бразил и Аргентина састајали четири пута на Светским првенствима. Бразил је победио два пута (2:1 1974. године и 3:1 1982. године), док Аргентина има једну победу, забележену 1990. године минималним резултатом.

Поред ове три утакмице, ривали су одиграли и меч без голова 1978. године, када су Аргентинци и освојили турнир као домаћини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи