Читај ми!

Астрономске цене у Бразилу

Туристи из целог света који буду нагрнули у Бразил за предстојећи фудбалски Мундијал биће "папрено" дочекани астрономским ценама, преносе светске агенције.

Уколико навијач из Европе и осталих делова света одмах по доласку у Бразил не остане без буџета - с обзиром на цене авионског превоза и хотелског смештаја, онда ће вероватно платии "на ћуприји", осносно по самопослугама и у продавницама брзе хране. Сендвич са сиром, на пример, кошта тричавих 17 долара, а за пеперони пицу треба да се издвоји "само" 36.

Цене хотелског смештаја у већини градова домаћина Мундијала су више него удвостручене, а просечна цена у Рио де ЗЗанеиру је 445 долара за ноћ, што значи да би дневно требало трошити око 682 долара у том рајском граду.

"Једино што у Бразилу можете да купите по нормалним ценама јесу бикини, бразилско пиће качака и Хавајке - сандале", каже Жилија Сантош, Бразилка која живи у Белгији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи