Читај ми!

Енглези без Чембрлејна?

Репрезентативац Енглеске Алекс Окслејд Чемберлејн задобио је повреду колена, у пријатељској утакмици са Еквадором, због које ће можда пропустити Мундијал у Бразилу.

Чемберлејн је због повреде напустио меч у 63. минуту, а ово му је био први наступ још од 20. априла, када је такође направио паузу због повреде препона.

"Не знамо још детаље повреде, Чемберлејн ће снимити колено, после тога ћемо имати јаснију слику, што се тиче његовог наступа у Бразилу", поручио је селектор Енглеске Рој Хоџсон.

Хоџосн је напоменуо да и репрезентативцу Џек Вилшир и Лук Шо имају проблема са грчевима, али ипак верује да ће бити потпуно спремни за почетак првенства. Он је истакао да је нападач Манчестер јунајтеда Вејн Руни показао сјајну игру против Еквадора.

"Била је добра утакмица, мислим да је Руни одиграо веома добро, штета што је Стерлинг искључен, али добро је што ће ипак играти на Мундијалу", оценио је Хоџсон. Он је прокоментарисао и игру искусног Рикија Ламберта, који је уочи Мундијала позван у селекцију "Гордог Албиона".

"Ламберт је постигао сјајан погодак, а поред њега добро се показао и млади Фил Джонс, мислим да је и Чемберлејн играо веома добро до повреде", закључио је Хоџсон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи