Читај ми!

Хоџсон као Миха: "Распевавање" у Бразилу

Рој Хоџсон захтева од репрезентативаца да певају химну на Светском првенству. Певаћемо химну пошто смо веома поносни и срећни што представљамо Енглеску, рекао је Хоџсон.

Селектор репрезентације Енглеске Рој Хоџсон тврди да ће сви његови играчи на предстојећем Светском првенству у Бразилу певати британску химну.

Енглеске фудбалере су у земљи многи критиковали јер уочи утакмица многи од њих не певају химну "Боже чувај краљицу".

"Врло ретко играте међународне утакмице против противника који не певају химну, а одлучили смо да и ми са тим почнемо пошто смо веома поносни и срећни што носимо дрес репрезентације Енглеске", рекао је Хоџсон, пренели су британски медији.

Нападач Манчестер јунајтеда Вејн Руни на почетку репрезентативне каријере није певао химну, док је његов некадашњи саиграч Гери Невил рекао да уместо певања химне, више воли да се концентрише на утакмицу.

У односу на Европско првенство 2012. године у енглеској репрезентацији има 12 нових играча, а Хоџсон је рекао да ће их подсетити да овога лета морају да певају химну.

"Можда морамо да их подсетимо да се екипа променила. Надам се да ће певати. Мислим да смо сјајни до почетка другог стиха, а после тога не знамо...", рекао је кроз осмех 66-годишњи селектор.

На Светском првенству у Бразилу, од 12. јуна до 13. јула, Енглеска ће играти у Групи Д са Италијом, Уругвајем и Костариком. Прву утакмицу на турниру Енглези играју 14. јуна у Манаусу против Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи