Читај ми!

Меси: Завидим Шпанцима јер су прваци света!

Лионел Меси је вероватно последњи фудбалер који има разлога да завиди било коме. Међутим, славни Аргентинац има велику жељу да освоји Светско првенство, и љубоморан је на саиграче из Барселоне који су то већ успели.

Аргентински репрезентативац Лионел Меси отворено је рекао да завиди саиграчима из Барселоне који су са репрезентацијом Шпаније освојили Светско првенство.

Меси је са Барселоном освојио све што се могло освојити, и то по неколико пута, али са репрезентацијом Аргентине није био успешан на највећем светском турниру, па то жели да промени на предстојећем шампионту у Бразилу, од 12. јуна до 13. јула.

Многи навијачи у Аргентини критиковали су га, или то још увек раде, јер верују да он боље игра за Барселону него за државни тим.

"Желим да освојим Светско првенство, али не да би људи променили мишљење о мени. Својој колекцији трофеја желим да додам и титулу светског првака. Завидим мојим пријатељима Шпанцима, желео бих да сам на њиховом месту и да сам већ освојио Мундијал", рекао је Меси за И-Ес-Пи-Ен.

Репрезентација Аргентине ће на Светском првенству у Бразилу играти у Групи Ф са Босном и Херцеговином, Ираном и Нигеријом.

"За мене је најважније да играм фудбал. То сам радио још откако сам био дечак и то ћу наставити да радим. Одувек сам говорио да ћу престати да играм фудбал када престанем да уживам у њему", рекао је 26-годишњи нападач.

Меси није желео да истакне који играч му је највећи противник, већ је набројао неколицину фудбалера.

"Најтежи противник? Ту су Нејмар, Инијеста, Чави, Кристијано Роналдо, Робен и Рибери", рекао је Меси.

За репрезентацију Аргентине Меси је до сада одиграо 83 утакмице и постигао 37 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи